PANNA COTTA!
Dette er en italiensk pudding/dessert basert på fløte og vanilje; toppingen velger du selv! Den er enkel og lage å smaker,i følge min gane, VELDIG GODT!
Panna Cotta:
2 plater gelatin
1 vaniljestang
½ dl sukker
3 dl Kremfløte
1 dl Helmelk
La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
Ha sukker, vaniljestang og frø i fløten og melken. Kok opp. Ta ut vaniljestangen.
Klem vannet av gelatinen og la den smelte i den varme fløten. Hell fløteblandingen i fire små porsjonsformer. Sett dem til stiving i kjøleskapet
Topping:
Her er det fritt frem, men i hovedsak er det frukt og bær man topper denne puddingen med.
Jeg valgte ulike friske, tropiske frukter som kumquat, kiwi, jordbær pasjonsfrukt og granateple.
Andre topper med bringebærsaus, og fiske bær over der igjen, eller en ferdig frosset skogsbærblanding.
Alt er opp til hva du selv liker!
Så lykke til, og NYT!
Mmmm... D der så bra godt ut. D skal jeg lage en dag ja.
SvarSlettPannacotta er sinnsykt godt! Min tante og onkel lager det rett som det er og jeg har allerede bestemt at de skal lage det til dessert i mitt fremtidige bryllup! ;) Hehe
SvarSlettKom over en pannacotta oppskrift med kokos i og mango (tror det var mango) saus på toppen.
Den må testes! :)
mmm! Det må du teste ja! Bare husk å inviter meg den dagen ;)
SvarSlettDet så skikkelig godt ut:) Så koselig blogg du har Karoline, deg må jeg følge:) Klem fra Linn
SvarSlett