fredag 16. april 2010

Hei igjen!

Ble drygent lenge siden siste oppdatering her i gården, selv om det faktisk har skjedd en hel del! Det har vært både bursdag, påske, byturer, første vårtegn osv…

 

Vi kan jo starte  med påska. Dennne påska ble det mye jobbing på meg, men hadde fri fredag-søndag. Disse dagene dro vi til Hessdalen hvor min svoger m/fam. har hytte.  Så med svoger-familien i den ene hytta med oss på loftet, og svigerinne-familien i nabohytta, ble det en riktig folksom, (hele 11 i tallet), og utrolig trivelig påskefeiring!

Påske betyr vel for de fleste ski. Ski ski og atter ski… Denne sessongen er det hele åtte år siden jeg sist hadde ski på beina. Så med en tur før påske, kan jeg ikke akkurat skryte på meg å være en mester i sporet! Heldigvis for meg, var det mange unger med på turen… ;) Men hu hei hvor kjekt det var alikevel!

Dette ble altså den idylliske, norske påska alle snakker om; med hytte, ski, grilling,  appelsin, sjokolade, godt hummør og strålende sol!

 april 116   

Klikk inn å se flere bilder fra turen!

 

Og etter en helg på fjellet uten strøm og vann, er det deilig å komme tilbake til det urbane livet i storbyen!

Hadde en helt fantastisk heldag i byen med jentene og lille Simon; min lille kjærest på si ;)

 

 april 185 april 186

Ida Oline med sin lille go-klump Simon, som Kartine og jeg ikke klarer å la ligge i fred i vogna si ;)

 

Det må vel og nevnes i min lille oppsummering at vår kjære Pus ble påkjørt like etter påske.. Beste pusekatten noen sinne! Å så pus som akkurat hadde fått seg ny kjærest ;) R.I.P.april 089


3 kommentarer:

 1. Hei vennen min!
  Det var lenge siden jeg hørte "His eye is on the sparrow" <3 Minnene og tankene flyter når jeg hører den, og jeg tenker på den fine tiden jeg hadde sammen med deg på folkehøyskolen.
  Aldri vil jeg glemme natten vi hadde hvor vi pratet og gjorde sprell mens de andre sov <3

  Skulle ønske vi bodde nærmere hverandre og kunne sees akkurat når vi ville, men jeg vet alikevel at jeg har en ufattelig god venn i deg <3

  *God helg fra Halden*

  Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 2. Så flotte påskebilder :) Tenk at du slo meg i antall skiturer i år!! ;) Stakkars pus som ble påkjørt! Hun var virkelig en alle tiders pus!!

  SvarSlett
 3. Hei på dei søta. Bra at du er tilbake her, synes det begynte å bli litt lenge siden du hadde lagt ut noe ja... :-) Enn at vakreste pus er død, jeg ble trist når jeg hørte det.

  SvarSlett