mandag 26. oktober 2009

Jeg er tilbake!!

Hei igjen!

Ble en litt vel drøy stund siden sist innlegg.. Kom liksom ikke helt inn i det sist... Men nå gir jeg bloggen et nytt forsøk!

Om jeg kan si at det har skjedd så mye spennende siden sist, er jeg jammen ikke sikker på..
Hjemme i huset er det til stadighet mer eller mindre noen prosjekter på gang hele tiden; plattingen er blitt innesvøpt i den flotteste skifer. Badet er endelig helt ferdigstilt, og klart for lange kalde vinterdager tilbragt i badekaret... (Bilder kommer!!) Lykter har kommet på plass ute på veggen, noe som er veldig kjekt når fruen i huset er mørkredd så det holder... Ting begynner endelig å komme lit på plass.

Livet er herlig!!
Om fire dager reiser jeg og min kjære på ferie til Thailand! Ser utrolig mye frem til å tilbringe to late uker under solen sammen! Oppleve en ny kultur, møte nye steder, smaker, lukter... Jeg elsker å reise! Blir så absolutt et høydepunkt for dette året vil jeg tro! Skal nok få lagt ut noen bilder fra det og etterhvert håper jeg!!

1 kommentar:

  1. Så kjekt! Nå har jeg stadig vekk sett på bloggen i håp om en oppdatering og plutselig så lyser du opp kvelden med et innlegg! God tur til Thailand! Skulle gjerne dratt selv :p
    Stoooor klem fra Kristine

    SvarSlett