lørdag 6. mars 2010

Ny benk

Jeg har lenge savna en benk i gangen. En til å oppbevare litt luer, votter og skjerf i, en til å sitte på, som samtidig tar seg godt ut ;)

Etter mye frem og tilbake, har jeg nå endt opp med denne benken fra jysk. Med en myk pute til å sitte på, egner den seg godt til å sette seg nedpå, når man har store vintersko som må snøres ;)

 

Februar 2010 038

Februar 2010 033

Så gjenstårdet bare  se hvor lenge puta holder seg hvit… ;)


6 kommentarer:

 1. den puta var netsen like fin som den eg laga til deg :)

  SvarSlett
 2. Haha, den hadde jeg nesten glemt! På tide å finne frem den igjen og da!

  SvarSlett
 3. Den samme puta har jeg kjøpt meg!! En liten tur på kremmerhuset endte med den puta,2 duker i samme farge og utallige småtterier i samme farge til både lys og pynt. Men så ufattelig fint!!!

  SvarSlett
 4. Ja, det pleier som regel å bli mer enn en ting når man har vært innpå der! Av og til skulle man liksom bare hatt litt mer penger, og større hus til å fyle opp ;)

  SvarSlett
 5. Ja, kjære søte deg..hvis du ikkje har den fremme så bør du virkelig ta den frem..det e store ord som står på den..:)
  Cause you are just great...!!

  SvarSlett
 6. Så koselig med benk i gangen! Praktisk og fint! Nydelig pute, ja. Fin, ny layout på sida di og ;) Har ikke blogga på flere uker. Vært så mye annet. Vi rakk nesten ikke å bli frisk fra omgangen, før vi ble tatt av en kraftig forkjølelse.. Det er vel sånn det er å ha barn i huset.. Godt med alt som er unnagjort, da ;) Gi meg en dag eller to så er jeg på bena igjen. Da må vi henge!

  SvarSlett