onsdag 3. mars 2010

“Vinterferie”

I uka som gikk hadde de fleste vinterferie.. Bortsett fra meg da..
Mannen dro på gutte-snowboard-tur til Sveits, så da ble jeg og Pus alene hjemme en uke. Men vi koste oss vi!
Uka starta kjempebra, med besøk av noen kjempe gode jenter! Kaffe, prat, TV og pizza-kos er ikke å forakte en sen februarkveld!
Med en ny runde sprengkulde ute, ble det mye fyr på peisen, og sofakos. Her har pus inntatt yndlingsplassen i stolen sin forran peisen.
januar 10 010
Mellom vaktene, har det blitt litt hus sysler. I et desperat forsøk på å lokke våren, har jeg bytta til litt mer vårlige gardiner. Det har altså blitt et gjennomgående lilla tema, med gardiner, pledd, lysestaker og blomster.
 Februar 2010 023
Februar 2010 027 Februar 2010 052
Februar 2010 053
Februar 2010 042
Februar 2010 045 Februar 2010 049

Uka ble suksessfult avsluttet med fakkelnatt på Levanger.  image
(Bilde hentet fra www.marsimartnan.no )
For deg som ikke vet hva dette er, arrangerer Levanger Marsimartna hver eneste år. Her er det på dagene salg fra forskjellige boder, div kulturelle forestilllinger ol. Fredag kveld, er det fakkelnatt. Byen mørklegges, før fakkeltoget beveger seg  gjennom sentrum, hvor det er forskjellige tablåer med historiske innslag med musikk, teater ol.. Utrolig koselig!  Så om du har tid og mulighet, må du allerede nå sette av siste helga i februar til neste år!
Helga ble tilbringt i Trondheim hos mor og far.  Og med bytur med min kjære venn Turid, ble denne uka rett og slett veldig brra!
Så selv om jeg ikke fikk vinterferie, gikk det visst an å kose seg alikevel ;)

3 kommentarer:

 1. Det er godt at vinterferien ble bra til tross for jobbing og alene-hjemme-tid. Og den blomstervasen i storvinduet ditt er bare helt fantastisk!

  SvarSlett
 2. Det ser helt nydelig ut hjemme hos dere Karoline!
  Morro å kunne se på bloggen hvordan dere har det og hvordan livet står til ellers.
  Savner deg <3

  SvarSlett
 3. Nydelig, Karoline! Du er flinkest til å pynte å få det koselig, da! Nå kommer vi oss en tur snart! Min vinterferie var jo i trondheim, og dagen etter vi kom hjem fikk vi omgangssyken en etter en.. Men, men, kommer oss snart til hektene igjen ;) Da tar vi oss en tur en formiddag, jeg og Morten. Snakkes

  SvarSlett