torsdag 24. februar 2011

Hentesett

 

“Lille venn, nå kan du bare komme ut!

Hentesettet er nemlig klar til å hente deg!”

 

Etter to uker med strikkepinnene, mer eller mindre konstant, i hendene, er resultatet endelig ferdig; Bukse, jakke, sokker og lue!

Oppskriften er fra Sandnesgarn, og er strikket i deilig merinoull! Skikkelig myk og god for en liten krabat

011

009 010

 

Det jeg nå har begynt å tenke på, er at den trenger vel votter og… Ute svinger temperaturen mellom –15 og til et par grader over pluss streken.. Her vet man aldrig hvilket vær som venter..

Jeg har vært på alle barnebutikkene i området, men ingen som selger votter til nyfødte.. Da blir vel løsningen å strikke disse og?!

Kanskje de kan strikkes som en sokk, bare uten hæl? Noen som har strikket babyvotter og har tips?!

 

Siden vi ikke vet for sikkert om det blir gutt eller jente, har jeg ordnet meg med både rosa og blå sløyfer på forhånd. Da er det jo bare å trekke ut den som ikke passer!"

018

013 016

 

Så nå gjenstår det altså bare at det lille miraket vårt skal komme ut, og at dressen passer… ;)


5 kommentarer:

 1. Åååå så nydelig Karoline! Du er virkelig flink:) Lykke til med innspurten- gleder meg til å se den lille :-) Klem og hils den blivende far så mye

  SvarSlett
 2. Jeg så de hadde votter til ganske små babyer på damskipsbrygge når jeg var nedom martnan i dag... Og de var uten tommler, nesten som en sokk! Kjempe søte og sikkert ikke så vanskelig å strikke for deg som har fått til alt dette (:

  SvarSlett
 3. Ååå...jeg har ikke ord jeg, så jeg beskriver det jeg tenker nå slik:

  <3 <3 <3

  Lykke til vennen min!

  SvarSlett
 4. Helt aldeles nydelig hentesett, Karoline!! Gleder meg sånn til å se den lille skjønne med det hentesettet på ;) Jeg har ei oppskrift på vantesokker som jeg har begynt å strikke til deg. Du har sikkert allerede ordnet deg med noe annet nå, men det skader da vel ikke med to ;)

  SvarSlett
 5. Fantastisk. Nå gleder vi oss til å se den lille nye :-)

  SvarSlett