fredag 14. januar 2011

Når søvnen uteblir

Ja, for det er nettop det den gjør om dagen… Den nye verdensborgeren som har tatt plass i mammas mage, har allerede begynt å markere seg og å kreve sin plass i våre liv.

image

                                                                                                 Bilde hantet fra side2.no

Det lille gullet vårt har nå bodd der inne i 31 uker.  Jeg følger utviklingen på nettet, og babyverden.no skrev noe som var mer enn slående for denne uken. Måtte bare le, for det var som tatt ut av min egen hverdag, eller -natt ;) :

“For noen er dette tiden da nattesøvnen endres. Ingen stilling er særlig "god" over lengre tid. Barnet beveger seg og trykker på blæren. Når du endelig har sovnet etter 3 toalettbesøk, og 4 snuoperasjoner vekkes du av partnerens snorking. Og du bærer på fremtiden!” sitat  Babyverden

Bare endere 4 snuoperasjoner til en 10-20, så er vi der..

 

januar 2011 034

 

Og det er slitsomt ikke å få sove.. Men om man tenker fremover i tid, så er dette kanskje en “fin” overgang til våkenetter og lite søvn når den lille har kommet ut?!

Enn så lenge får jeg bare nyte å slappe av de dagene jeg alene og har fri!


4 kommentarer:

 1. Haha, ja, kjenner igjen det der.. Ja, du må nyte fridager uten stress ;) Det er en tid for alt... Du må mest av alt glede deg til du har ditt eget lille nurk liggende på magen din - det er herlig det!!

  SvarSlett
 2. Du må bare venne deg til det først som sist! Søvnmangel til tross - du har ufattelig mye å glede deg til :) -EH

  SvarSlett
 3. Eller så kan du skaffe deg ei som Hanne..Vi har hatt ei natt med mindre enn 5 timers søvn..:)
  Lykke til med innspurten..Det e kjempe kjekt!!

  SvarSlett
 4. Kjekt å lese på bloggen din altså! Blir stas med ungen ute av magen også kan jeg tenke meg! Tenker ofte på deg, særlig nå når det nærmer seg termin! Nyt den siste tida og ikke minst den første tida som nybakt mor! Mange klemmer fra tjukke slekta i Bergen!

  SvarSlett